•  

TEAM MISTER MINIT_

Hur du framstår och agerar, definierar vem du är. Det är något vi på MISTER MINIT försöker att leva upp till varje dag. Det är därför viktigt för oss alla som jobbar för MISTER MINIT att leva upp till våra kärnvärden. I vår firma har vi hög moral och tar ansvar för våra handlingar. Det är viktigt att alla människor du kommer i kontakt med blir behandlade med respekt och ärlighet. Det gäller dina kunder likaväl som dina kollegor. Vi jobbar hårt och sätter höga mål, just för att vi ska bli bäst. Vi ger inte heller upp hur hopplös situationen än verkar, utan fortsätter kämpa för att nå dit vi vill. Samtidigt blundar vi inte för sanningen hur obehaglig eller smärtfyllt det än kan vara.

Önskar du starta en karriär inom MISTER MINIT?

MISTER MINIT växer i Stockholmsområdet och söker kontinuerligt efter duktiga medarbetare. skicka oss gärna ett mail på es.tinimretsim%40krow

Kort beskrivning av arbetet hos oss

Legendarisk kundserviceSträvar efter legendarisk kundservice i varje möte med en människa. En ambition som genomsyrar hela verksamheten.KvalitetsarbeteAlla kunder skall uppleva att Mister Minits medarbetare har de kunskaper och den hantverksskicklighet som krävs för att utföra inlämnat jobb på ett felfritt och professionellt sätt.

Vårt utbud är varierande

Skoreparationerdetta innebär att man reparerar allt från klackar, sulor mm. Vi syr och reparerar även skinn väskor.Nyckelkopieringvi kopierar alla slags nycklar som til hemmet, till bilen, till båten mm.Graveringvi graverar dörrskyltar i mässing plast mm, vi graverar även medaljer och smyckenKlockservicevi byter klockbatterier, minskar länkar mm.
Dessutom säljer vi ett stort antal produkter av sko tillbehör och även lås.

Illustration

Vem är du?

Vi vill ha duktiga medarbetare, och skapar därför förutsättningar från första dagen. Att vara anställd hos oss betyder att man siktar mot att ständigt utvecklas. Att man tar egna initiativ, att man är en lojal medarbetare. Som medarbetare måste man tåla stress, och älska att hantera kluriga situationer.

Illustration

Arbetsmiljö

Stor vikt har lagts på att skapa en trivsam och ren arbetsmiljö samt säker för att undvika skador. Vi jobbar tillsammans på ganska små ytor och löser problem ihop.Vi uppfattas av våra kunder som väldigt serviceinriktade och snabba att leverera.

Utbildning

All nyrekryterad personal får genomgå MISTER MINIT,s grundutbildning, den omfattar 8 veckors teoretisk samt praktisk utbildning. Här går vi genom företagets rutiner, service policy, affärside och de olika arbetsområdena som omfattar skoreparationer, nyckelkopiering, gravering samt klockservice. Detta är en utbildning baserad på mångårig erfarenhet och utveckling